top of page
Vyhledat
Lucie Váchová

Výživové doplňky a suplementace

Naší filozofií v přístupu ke klientům i našim týmům je komplexní a individuální přístup. Proto používáme a využíváme v případě potřeby výživových doplňků a suplementace značky Nutrilite – chceme efektivní řešení, s ohledem na přírodu, naše tělo a chceme výsledky! Pojďte se s námi podívat trochu do historie, jak a proč tahle značka vznikla. Možná pochopíte, proč ji preferujeme.

Nutrilite je jednou z předních značek ve světě doplňků stravy a výživových produktů. Založena byla v roce 1934 a od té doby se stala synonymem pro kvalitu, výzkum a inovace v oblasti výživy. Historie Nutrilite sahá až do roku 1920, kdy byla založena Carlem F. Rehnborgem. Carl měl vizi o významu správné výživy pro zdraví a dobře fungující tělo. Byl přesvědčen, že přírodní potraviny a rostlinné látky mohou pomoci lidem dosáhnout a udržet si zdraví. S touto vizí se pustil do výzkumu a vývoje v oblasti výživy. V roce 1934 založil společnost Nutrilite Products Incorporated a uvedl na trh svůj první výrobek nazvaný "Double X". Byl to první doplněk stravy vyráběný z rostlinných zdrojů, který obsahoval širokou škálu vitamínů a minerálů. Tento produkt byl okamžitě úspěšný a položil základy pro budoucí růst společnosti Nutrilite. V 50. letech se Nutrilite stal jednou z prvních společností, která používala techniky výzkumu a vývoje pro optimalizaci výroby doplňků stravy. Společnost se stala předním průkopníkem v oblasti využívání rostlinných látek a bylinných přísad ve svých produktech. Nutrilite vyvinul metody extrakce a zpracování, které umožňovaly zachovat výživové hodnoty rostlinných složek. V roce 1972 společnost Nutrilite otevřela svůj první výzkumný a vývojový komplex v kalifornském městě Buena Park. Tento komplex se stal centrem inovací a výzkumu v oblasti výživy. Nutrilite pokračoval ve vývoji nových výrobků a technologií, aby poskytl svým zákazníkům nejlepší možnou kvalitu a výživu.

Nutrilite má vlastní farmy, kde pěstuje rostliny pro výrobu svých výživových produktů. Tyto farmy jsou součástí jejich přístupu nazvaného "Farm to Tablet" (od farmy ke tabletce), který zajišťuje kontrolu nad celým procesem výroby a zajišťuje vysokou kvalitu surovin. Jedna z hlavních farem Nutrilite se nachází v místě s názvem Trout Lake Farm v americkém státě Washington. Tato farma se rozkládá na více než 2800 hektarech a je domovem organicky pěstovaných bylin, zeleniny a plodin, které se používají ve výrobním procesu Nutrilite. Farmu spravuje tým odborníků, kteří se starají o kvalitu půdy, rostlin a ekosystému. Trout Lake Farm se řídí organickými zemědělskými postupy a dodržuje přísné normy pro ekologickou udržitelnost. To znamená, že na farmě se nepoužívají pesticidy, herbicidy ani umělá hnojiva, což zajišťuje, že rostliny jsou pěstovány v co nejpřirozenějších podmínkách. Nutrilite také spolupracuje s řadou dalších farmářů a pěstitelů po celém světě, kteří dodávají suroviny pro jejich produkty. Společnost pečlivě vybírá partnery, kteří sdílejí jejich hodnoty a dodržují vysoké standardy kvality a udržitelnosti. Díky vlastním farmám a spolupráci s důvěryhodnými dodavateli Nutrilite může sledovat každý krok výrobního procesu od výsadby a péče o rostliny až po zpracování surovin do finálních produktů. Tím zajišťuje, že zákazníci obdrží výživové produkty nejvyšší kvality, které jsou v souladu s jejich přesvědčením o zdravém životním stylu.


Hledáte správné výživové doplňky pro své tělo? Nevíte, jestli používáte správné doplňky stravy? Ozvěte se nám přes kontaktní formulář a společně probereme správné složení právě pro vás!



29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comentarios


bottom of page