top of page
Vyhledat

Workshop Business

Na konci června se na Showroom for Beauty uskutečnil premiérový workshop s názvem

Business. Na Showroom for Beauty jsme přivítali tři odborníky s mnohaletou praxí v business oboru.


Jaroslav Křepelka nás provedl tématem moderních aplikací, ve kterém jsme se dozvěděli tipy a triky, jak si usnadnit organizování, plánování a sestavení webových stránek jednoduše, rychle bez pomoci drahých webových portálů a agentur.


S účetnickými tipy pro živnostníky nás seznámila Zuzka Křížová. Dozvěděli jsme se změny a novinky v oblasti účetnictví. Zuzka nám předala hodnotné tipy a informace ohledně živnostenského podnikání a datové schránky.


Posledním přednášejícím byl Petr Zich, který je mistr v oboru obchodu. Petr nám vysvětlil, jak si správně nastavovat obchodní cíle. Dále nám vysvětlil problematiku, proč je obchodní strategie důležitá a jak ji správně nastavit pro podnikání. S Petrem probíhala aktivní diskuze ohledně vytvoření obchodního plánu pro určité segmenty podnikání.


Náš první workshop na business téma dopadl skvěle a my se těšíme až uspořádáme další inspirativní workshop na potřebná témata. Víte, jak si zjednodušit podnikání a přesto zůstat stále informovaní? Sledujte Showroom for Beauty a my vám pomůžeme překonat strastiplné cesty podnikání.



22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page