top of page
Vyhledat

Svatební recyklace

With you event showroom - místo kde začíná vaše událost.


Jedinečné místo kde si pod jednou střechou zařídíte svatbu, event či jinou událost se sklenkou prosecca nebo šálkem výborné kávy. Spolupracujeme s ověřenými dodavateli, kteří jsou profíci ve svém oboru.

Zařídíme, naplánujeme a zorganizujeme Vaši svatbu, vymyslíme celkový koncept a design každé události. Ozvláštníme Vaši akci balonkovou dekorací.

Zároveň i půjčujeme a prodáváme svatební šaty. Vybrat si můžete jak z klasických svatebních šatů, tak šatů z projektu SVATEBNÍ RECYKLACE, které mají nižší cenu, takže si je může dovolit opravdu každá z Vás. Nově máme k dispozici i šaty pro družičky, maminky i babičky.

 

Plníme sny o dokonalé a bezstarostné akci.


Koncem loňského roku jsme spustili úplně nový projekt Svatební recyklace ♻️. Tento projekt vznikl, když mi moje švadlena posílala kontakty na slečny, kterým šaty šila a je jim teď líto, že jen leží ve skříni. To byl ten moment, kdy jsem si řekla, že jim dám druhou šanci.

 

Tento projekt spočívá v tom, že my Vaše kdysi milované svatební šaty, půjčujeme dalším nevěstám a Vám se tak vrátí část nákladů.

Šaty snů pro více než jednoho, ale každé se svým příběhem. Možná jste utratila spoustu peněz za své vysněné svatební šaty a chcete vrátit část nákladů za věc, kterou jste měla na sobě pouze jednou nebo možná jen nejste sentimentální typ a chcete uvolnit potřebné místo ve skříni.

Funguje to tak, že vy nám na e-mail zašlete fotky šatů, pořizovací cenu a v jakém roce jste se vdávala.


Na základě toho určíme cenu za pronájem, zašleme náhled smlouvy a můžeme se domluvit na předání.

Zajistíme za Vás úpravy, čistírnu, prezentaci klientovi, předání i následný návrat.

Pronájem svatebních šatů je jedním ze způsobů, jak udělat něco pro naši planetu a zároveň posláním svých šatů zpět do světa pomůžete snížit svatební odpad.

Připojte se tedy k dalším novomanželům a proměňte své kdysi milované svatební šaty v něco, co udělá radost další nevěstě.




_____________________________________________________________________ Adéla Šandová

Myslím, že naše velké plus je že všechno děláme s láskou, do posledního detailu a ke každému klientovi přistupujeme individuálně. Zakládáme si na přátelské spolupráci, aby i vy jste se s námi cítili jako s přáteli.

V Táboře jsme otevřeli jedinečný showroom, kde splníme každé Vaše přání. Nic není nemožné a my se těšíme na každou výzvu kterou si pro nás nachystáte. Děláme akce po celé ČR a rády se za Vámi vypravíme až na konec světa.

Naší největší motivací jsou spokojení klienti, kteří se nemusí vůbec o nic starat a my za ně zařídíme vše na co si jen vzpomenou.



21 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page