top of page
Vyhledat

Must have top 5 products

Hledáte to nejlepší pro vaši pleť? V kosmetické nabídce najdete spoustu produktů, které vás svým vzhledem a zejména reklamou lákají, abyste je co nejrychleji vyzkoušeli. Ale stojí tyto produkty skutečně za používání? Jen některé stojí skutečně za to. V našem článku najdete 5 tipů na must have produkty od značky Artistry. Kosmetiku, kterou používají naše kosmetičky a vizážistky a mají s nimi osobní i profesionální výsledky.


1. Pěnový čistící přípravek

Pěnový čisticí přípravek Artistry Skin Nutrition

Tento lehký a nadýchaný pěnový čisticí přípravek odstraní špínu, prach i ostatní nečistoty a pleť zanechá báječně hydratovanou.

Proč se Vám bude líbit?

Díky pečlivě promyšlenému složení pomáhá udržet pH Vaší pleti na nejzdravější hodnotě.

Pěnový čisticí přípravek působí šetrně a pomáhá pleti zbavit se suchých šupinek. Pleť je po použití příjemně vláčná. Obsahuje naši vlastní směs perily křovité a aloe vera patentovanou v USA pro zklidnění pleti.


2. Pleťové masky

Hydratační maska Artistry Signature Select Hydrating Mask

Maska dodává okamžitou a dlouhotrvající vlhkost a zároveň pomáhá pleť chránit před vlivy vnějšího prostředí.

Proč se Vám bude líbit?

Pocit napjatosti, suchosti a nepohodlí je jasnou známkou toho, že pleť potřebuje příliv vlhkosti. Artistry Signature Select Hydratační maska obsahuje speciální hydratační liposom a hyaluronát sodný, které v pleti obnovují ztracenou vlhkost a zajišťují dlouhotrvající hydrataci. Výtažek ze zeleného čaje od Nutrilite™ poskytuje antioxidační ochranu a pomáhá pleť bránit před vnějšími dráždivými faktory, jako je znečištění, klimatizace, a dokonce i recyklovaný vzduch v letadle.


Čistící maska Artistry Signature Select Purifying Mask

Když pleť volá po hloubkové očistě a póry potřebují vyčistit, využijte detoxikační účinky této masky.

Proč se Vám bude líbit?

Artistry SIGNATURE SELECT Čisticí maska obsahuje hustý francouzský jíl, který důkladně čistí pleť a póry a zároveň zbavuje pleť nečistot a škodlivin z okolního prostředí. Při nanesení na partie s nadměrnou tvorbou mazu, jako je brada a T-zóna, omezuje tato luxusní maska viditelnost pórů a umožňuje lepší líčení díky dlouhotrvajícímu svěžímu matnému povrchu, který se méně mastí a vydrží celý den. Přírodně zklidňující ovesné vločky napomáhají zklidnění pleti a výtažek z citrusů ze zdrojů Nutrilite™ nabízí antioxidační ochranu. Povznášející vůně pochází z čerstvě vymačkaného grapefruitu a mísí se na pozadí mošusových a dřevitých tónů s vůní pomerančů, citronů a mandarinek.


3. Hydratační gel na oči

Amway Hydrating Gel – krém na oči Artistry Skin Nutrition

Tento zářivý gel-krém, který lze přirovnat k účinku celonočního spánku v tubě, okamžitě

projasní a hydratuje pleť v okolí očí. Výsledkem je rozzářený, naprosto bdělý a svěží vzhled.

Proč se Vám bude líbit?

Obsahuje náš komplex fytonutrientů Prevent Complex, směs obsahující třešeň acerolu pěstovanou na farmách Nutrilite™, sedmikrásku chudobku a ostružiník, která posiluje přirozený obranný systém pleti o 350 %*, přičemž přispívá k prevenci a oddálení vzniku časných viditelných příznaků stárnutí.


4. Báze pod řasenku

Artistry Studio Bangkok Báze

Báze pod řasenku svým ošetřujícím složením posiluje řasy tak, že jim dodává objem, prodlužuje je a zahušťuje pro výraznější vzhled.

Proč se Vám bude líbit?

Krásně prodloužené řasy s objemem jsou skutečností díky Artistry Studio Bangkok Bázi pod řasenku. Tato báze pod řasenku řasy ošetřuje a vyživuje směsí výtažku z fazolí mungo a výtažku z jetele lučního a zároveň je připravuje na nanesení řasenky. Chytrá báze v neutrálním tónu Vám zajistí, že každá řasa bude nalíčena od kořínku až po koneček.


5. Řasenka

Lash Boosting 3-in-1 Mascara Artistry

Okamžitě vytvoří maximální vzhled řas. Skvěle se doplňuje s bází bangkok pod řasenku.

Proč se Vám bude líbit?

Podpořte své řasy pouhým otočením. Snadno použitelný otočný štětec byl chytře navržen tak, abyste si mohli vybrat efekt, který chcete vytvořit, ať už je jemný a decentní, nebo odvážný a dramatický. S touto řasenkou 3 v 1 máte vše pod kontrolou.


Líbí se Vám některý z produktů? Napište nám na sociálních sítích, přes kontaktní formulář (naleznete v záložce kontakt) nebo na info@showroom4beauty.cz a přijďte si nezávazně produkty vyzkoušet!

Na všechny krásky se těšíme na Showroom for Beauty.

49 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page