top of page
Vyhledat

Krok za krokem o péči před napletením copánků

Aktualizováno: 29. 1.

V tomto článku se dozvíte, jak správně připravit svoji pokožku hlavy a své vlasy před napletením copánků, které se staly velmi populárním vlasovým trendem.


ČISTOTA POKOŽKY HLAVY

Základem je kvalitní odstranění nečistot, mastnoty a nahromaděných produktů z pokožky, pro zajištění svěží a čisté základny copu. To pomáhá udržovat hygienu a předchází jakýmkoliv problémům s pokožkou hlavy.


SNADNĚJŠÍ ZAPLETENÍ

S čistými vlasy se snadněji pracuje, takže proces zaplétání je hladší a efektivnější. Umožňuje stylistovi mít lepší kontrolu nad vlasy, což má za následek úhlednější a přesnější copánky.


ŽIVOTNOST

Mytí vlasů před zapletením pomáhá prodloužit životnost účesu.


ZDRAVÍ

Mytí vlasů stimuluje pokožku hlavy a podporuje krevní oběh, to je prospěšné pro celkové zdraví pokožky hlavy. Pomáhá tím předcházet seboree doprovázené lupy a tím spojené svědění hlavy. Ideální je mít zdravé prostředí pro copánky.



KRÁSNÝ ÚČES S KANEKALONEM NEBO OVČÍ VLNOU

ČI PRODLOUŽENÍ VLASŮ POMOCÍ KANEKALONU


Nejste si jistí kvalitním umytím vlasů před napletením copánků? Nevadí! Nabízím tuto službu v rámci pletení copánků a s tím spojenou 100% záruku nejlepšího výsledku účesu.


_____________________________________________________________________

Monika Baxová

Jsem certifikovaná copánkářka a vizážistka z Českých Budějovic. Dle spokojenosti osobních klientek dělám radost všem, kteří touží po krásném vzhledu. Kromě již zmíněného make-upu pro jakoukoli příležitost si u mne můžete nechat vytvořit copánky s ovčí vlnou, kanekalonem a to včetně služby mytí hlavy před napletením copánků, což myslím je jako důležitým základem pro krásný účes. Novinkou je prodloužení vlasů kanekalonem, což je jedinou metodou, která nepoškozuje Vaše vlasy. :)

Najdete mě na Instagramu - monika_baxova


54 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page