top of page
Vyhledat

Analýza pleti


Hloubková analýza pleti je jednou z našich nejčastěji využívaných služeb. Rády bychom Vám zde přiblížily, co tato služba obnáší.


Jedná se vyšetření pomocí přístroje S.A.M. (Skin Analyzer Magnifier). Tento přístroj využívá fluorescenční světlo a zvětšovací zrcátko. Přístroj prosvítí pokožku do hloubky a rozzáří pleť do různých barev a odstínů. Z toho konzultantka dokáže vyčíst Váš typ a stav pleti, míru hydratace, póry a jejich stav, pigmentaci a stav očního okolí.


Mnoho z nás řešilo nebo řeší různé problémy s pletí (akné, šupinky, červenání, pigmentace aj.). Cítíme, že pleť není v pořádku, nejsme spokojeni s jejím vzhledem, trápíme se. Víme, že bychom měli něco používat, ale nevíme, co se pro nás hodí. Díky této službě zjistíme jednotlivé problémy na pleti a dokážeme identifikovat přesnou příčinu problému. Také se díky přístroji můžeme dozvědět možná rizika, která by Vás doprovázela v pozdějších letech. Např. předčasný vznik vrásek. Tento problém se často vyskytuje u typu pleti „suchá“. Dále to také může být vznik pigmentace. Používáte vhodné přípravky pro naši pleť? Používáte je správně? Na tyto otázky dostane také odpověď, jelikož závěrem každé analýzy je vždy doporučený postup v péči o pleť, který je ušitý přesně Vám na míru. Pokud budete doporučený postup akceptovat, následně probíhají dvě kontrolní analýzy, u kterých si ověříme, zdali péče funguje přesně tak, jak má.


Analýzu pleti provádí vyškolená certifikovaná konzultantka.

V kontaktech (odkaz) naleznete naše certifikované konzultantky, které Vám mohou službu poskytnout.


36 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page